Wednesday, June 29, 2011

Nyanyok tak nyanyok !

Salam semua. Hari ni Israk Mikraj kan? Haa yelah kan tapi aku tak puasa pulak, sengal betul. Okay actually dah lama tak post pape kat sini sebab aku lupa password blog ni doh. Sorry to say lah sekarang ni taktau kenapa otak lembap sgt lupa itu ini kan hihi. Aku pun bukan banyak sgt cerita nak tulis kat sini. Mana tak nya everyday buat benda sama je since dah tak kerja. Dulu kerja busy pulak tak boleh nak on9 hehe. Hari ni sejuk gila, aku tidur menggigil bagai. Rahmat Allah sebab Israk Mikraj kot. Tak tahu lah kan, agak je. Yang aku pun tidur tak sedar apa lansung. Bangun bangun mami takde lepak kat rumah jiran. Rumah tgh buat renovation sikit so tu pasal mami lari bawak cucu dia pegi lain sbb bising kot. Aku pun buat tuli jela kan sbb taktau nak lari mana. Lepas ni yg nak kemas2 rumah tu yg aku lemah sikit. Pergh habuk simen bagai tuuuuu hadoi. Okay takpe2 aku rajin. Weh serius takde topic nk cerita. Lain kali jela bila dh sedut semua kekotoran dlm kepala ni dah la nak mandi haha. Babai :)