Thursday, March 31, 2011

Puncak Alam in memoirs

Assalamualaikum, ohmaaaaaaaaaaiii, sumpah dah lama tak update right? Tak tahu kenapa mmg malas gila babi lah. Haha takda idea satu hal kan. Btw now aku tengah tunggu result aku. Okayy cuak tetiba. Gila gila punya getar ni doh. Papehal pn aku berserah & redha jela. Aku dah cuba then yg lain aku mampu doa & ofcourse tawakkal. Cuma nnt kalau result aku, kalau lah kan, mcm haram, apa aku nk jawab kat parents. Mmg diorang sedih gila kot. Tp hope2 tak haram mana lah okay. Malas aku nak bebel panjang2 ni. Ha ni gambar2 last day aku kat Palam. Sumpah aku rindu diorang semua even baru a few weeks je blah dari situ. HAHA ciwek gila kau GhaHAHAHA :P

SOLEY SOLEY :)

Fatty, org kata kembar aku ! HAHA

D4's

Nad comel

Sir Latip yg sgt romantik :P

Lady Gaga aka QIA

Miss wanee yg sempoi gilaa !

Munirah :)

Najwa & Naqia
Orange team

Yaya gila, Am & Unya yg berapa tak nmpk haha

Aku rasa tu je kot. Haha gambar byk org ambik almaklumlah aku takde kamera! HAHA dah la dah lah. NI je kot setakat ni. KCHOWLU :)