Friday, February 18, 2011

Hye hye

Assalamualaikum blogger. Sumpah lama gila siod tak update. Laziness overdose lah kata kan. Actually takde benda sgt yg nak diceritakan. Sekarang aku mcm ni jugak, mcm dulu2 jugak. Takde yg berubah apa pn. Haha so don't worry! Okay sedar tak sedar aku nak abis asasi do? Cuak sial nak final exam tp gaya mcm setahun lg nak exam. Fuhh mmg natural me lah, tak boleh nak buat apa dah woi! Hehe, time goes by mcm biasa & people do change when the time goes by tu pn mcm biasa jugak. Tp yg tak biasanya bila people change and it getting worst by her/himself. Dia fikir baik dia, dia fikir ego dia, dia fikir hidup dia, dia fikir degil dia. Tu mmg cari pasal. Lama2 mcm ni, aku pun *pissed off gila dgn spesis mcm ni ha. Aku mmg kurang senang dan enak dgn org2 mcm ni. Ahh lantak engkau lah nak hidup mcm mana aku kesah apa. Kau act like kau tu org paling bahagia weh kat dunia ni. Boleh jalannnnnnnnnn mati sehh! Exam pun dh nak dekat, aku pun takde mase nak fikir psl kau cuma jgn lah cari pasal lg. Haha semua skrg ni busy nak study apa sume. So goodluck ah utk aku dan kawan2 yg lain for the upcoming test before final exams. Wuuu meremang siod even type final. HAHA ntah ape2 lah aku merepek. Mentang2 dh lama tak post, mcm bongok pulak. Lantak lah kan. Asl aku update! hehe Okayy bye!