Tuesday, December 21, 2010

BELAGAK !!

Orang kata kalau hidup nih jgn nak tunjuk hebat sangat lah. Itu nama tak sedar diri nak mampos kot. Kau ingat kau ada balak ke pakwe ke, kau HEBAT? Kau salah weh.
Itu nama nya hati kau buta! Kau ada jantan kira kau CUN meletup lah? kau HOT lahh.
Then, baik kau fikir 10 kali before kau rasa diri kau tu hebat sgt. Haha orang mabuk kepayan cinta memang mcm nih.

' B, I tayang you tangat2 ', ' I love you forever'.

Ha ayat2 bunga mawar kau nih, boleh ckp kat dia personally ehh. 

Cuba kawal perasaan membara tu. Kalau nak menggedik or menggatal dgn laki kau, kau tak payah nak SHOW OFF sangat lah. Geli geli! Nak sayang2 kau private sikit eh. Mmg bahagia bila bercinta tp nanti kalau dah clash bagai, MERANA hidup wey. Time tuh lah kau nak menangis air mata berdarah lah, nak terjun kolam lah. Haaa so simpan dalam otak kau elok2 eh! Cinta kau bawak2 jauh2 ya. Aku cukup rimas dgn spesis2 mcm kau ni ha. Okay BYE :P

p/s : tiada kena mengena antara hidup mahupun yg mati. RANDOMLY writing!

4 comments:

syeqa[lah!] said...

gha gha gha..i like this post!
sumpah! hahahaha

gha great said...

haha yes yes ada supporter! hehe

atEyn mIer@ said...

huhuhu,,sye pon sokong awak...
geli en gurl nk show off cam2..huhuuhuhu..belom kene ley laa cakap...huh..

gha great said...

Tulah. Biarlah mereka terkapai kapai dlm kish novel cinta mereka. fuhh sumpah aku boleh berkarya lps ni. ahha