Sunday, November 14, 2010

Palam Kata Mari?

Salam semua :) Cehh macam artis pulak gaya. Haha, okay macam yg korang tahu dan aku sendiri tahu, dah hampir nak 2 bulan aku terperap kat rumah. Hum memang syokkk gila lahh. Release daripada segala bagai assigment and lab repot sume. Aku duduk rumah pun memang takde nye nak sentuh buku pape. Haiyo. Muet pun dah abis. Lepas ni aku kena fokus for sem 2 pulak. Org kata sem 2 susah nak skor sebab apa yg kita belajar tuh makin payah, Tapi aku akan try buat yg terbaik. Result sem 1 dah hancur lebur. Haha apa apa pun aku kena cuba. Benda jd macam tu sbb aku malas. Ahhh, tolong lah NAJIHAH! Rajin sikit ye next sem ni.

Hehe. So ahad nih i'm going to Palam and rutin harian akan berjalan semula. Class dr pg sampai petang then malam buat kerja. Hope kepala otak aku ni tak berapa nak jam sgt lah kan sbb mcm lama jugak tinggal suma benda. Hope kuliah baru utk semester baru okay. Dapat get along dgn yg lain2. wuuu~ Haa okay lah got to got. BYE

2 comments:

Eeqa said...

gha..Fighting togather gather k !
:DDD

zayed said...

all da best ghot