Monday, November 01, 2010

HOT Hot !!

Hye semua. ceh ceh baik hati pulak aku. Oh btw tadi meronggeng kejap, Just three of us. Me, farah and faizah.Yang lain semua busy. Soooo sad dear :( Takpe next time okey? Kalau dah meronggeng tuh sah sah la kalau tak SHOP kan. hehe I LOVE it, ahaksss. Haa then movie time. Mcm biasa i'm the one who suggest cerita apa nak tengok and thankfully best cerita dia. Lagi2 ada Hayden Christensen. Oh Chris Brown ada solo action. thumbs up! aku ingat dia pandai menyanyi je. So for those yg pening2 nak pilih movie apa, then choose this one okay if korang tak tengok lg. Tapi ending dia mcm pelik sikit lahh. haha apa aku kesah kan?


Fulamak hayden :) HAHA



p/s : THANKS for today you both! Farah and Faizah :D

4 comments:

tqa.awesome said...

takers?
best ek?
i thought TAKEN mule2. aik bukan cter tu dah lame ker?
oo rupe2 nye takers. hopefully best macam TAKEN la.

gha great said...

haha best gilaaaaaaa. tengok lah nnt. dia action movie jugak. ni crite baruu je. hehe

fairuz.fairuz said...

laki ni dulu hero fast n furious en??mcm best tapi bila jiha ckp pelik,terus rasa tak best.hahha

gha great said...

eh yeke? haha yg pasti cerita spiderman dia blakon. tak pey. serius best. tak pelik mana pun. tak rugi tgk. hehe