Sunday, November 07, 2010

Entitle

hokayy, lately ni busy skit
waa kena teman mami pegi hospital lah semua
and now baby dah balik rumah pun.
 penat betul ada baby ni kan.
padahal bukan baby aku. haha
ohh sori sgt sbb ramai mmber ajak lepak sume tp
aku tak boleh nak join sekali.
poty, sory tak bole pegi td. hehe
actly nak gak jumpe for the last time en tp i can't make it der.
herm segala bagai photoshoot tu nnt kita buat eh
dun worry :)
lama aku tak berblog
tiba tiba takde mood HAHA
nnt2 lah aku update lg yeh
bye~

3 comments:

Farah Hafawati said...

hahaha tak sia2 aku merajuk.dpt gak capub nama kt post ni.hehehe

gha great said...

hampasssssssssssss ehhh. tgk aku sayang kauu. cehhh.

Farah Hafawati said...

uuuuuuu sayang ko gak la.sbb kau feature nama aku kat sini.haha.tak2.mmg syg.ceh ceh.oh btw,aku tak kisa lgsg lah psl photoshoot tuu!! haha