Wednesday, October 20, 2010

Suka Suki Saya

oh okay actually hari ni takde ape yg menarik pun nak story,
haha just nak cerita sebenarnya aku dulu tak minat pn KOREA kejadah ni
aku minat jepun, anime mcm tu jela tp
lepas SPM, disebabkan masa berlubang lubang sgt, aku try la tgk cerita korea.
oh not bad jugak lah. BEST !
pastu lama2 teringin nak try out dgr lagu korea pulak. hehe
boleh la tahaaan sedap.
sorry lahh aku tgh merepek skrg ni. taktau nak tulis apa.
haa aku tak la minat semua tp sikit2 jela kan.
lgpun aku tak HANTU sgt lahh dgn korea ni.
thanks kat kawan2 eh yg recommened dunia korea nih. HAHA

DBSK yg paling aku suka

SHINee
CN Blue (korea band)


Kim Hyun Joong


p/s : setakat ni. yg ni jela menarik perhatian aku. HAHA yg lain2 belum lagi

4 comments:

Eeqa said...

warh3x..
dbsk-go go u know..ak ske dye<3
shinee sume hensem,,haha tp xminat;)
cn blue-knal shin woo jerr..hee
kim hyung joong-gha puyer..yekew?bhaha

max'*bubble said...

suke xiah !
miahahahhaa :)
usha beast lah ghaa
best gler dance!
sharp snagaaaaaaaaaaat !<3

gha great said...

amoy: amek lah u know. aku nak HERO. haha shinee aku minat gk laa. wehh cn blue aku minat 2nd vokalist dia tuu. haa KHJ mmg aku punya yg pasti. tp aku tak suka SS501

gha great said...

kak maslin: xiah suara dia mmg sedap gila kot. dbsk sume vokal mantap n dorg menari best. suka tgk live concert dorg. dah usha da beast tp tak suka lagu dia. ehehe yg shout tu je mcm ok. huhu