Thursday, October 14, 2010

oh kau beruntung !

baby yg bakal di lahir kan?


my sister and hubby


siapa lah yg beruntung sgt ni? haa dia dia lah. siapa? baby yg bakal keluar dari perut kakak aku. HAHA sekarang ni tunggu masa je perut kak jue nak meletup. ya allah, kau selamat kan lah kakak aku dan kandungan dalam perut dia tuh. mami dah excited gila nak jadi nenek. yelah, cucu first dalam keluarga aku ni kan. mana tak seronok. maybe baby girl. haa bagus lah sebab lelaki dalam keluarga aku ni dah over melampau lampau dah. ramai sgt. haha kesian aku takde geng. semalam teman mami pegi cari barang apa entah. then singgah lah kedai baby ni. haa macam macam lah ada kan. semuanya barang2 untuk si bayi manja.

oh betapa penat nya aku mengekori mami ke sana sini. semua bendaaaaa dia nak tengok, belek. comel lah mami ni. tapi aku gembira lahh tgk mami mcm tuu. dia mmg seronok sangat lah. gaya mcm dye nak dpt anak padahal cucu. hehe, lepas tu dah puas jalan2 cuci mata satu haprak tak beli apa. last2 beli cotton wool je. sumpah lawak gilaaaaaaaa! punya lahh lama kitorang dlm kedai tu. workers dia semua pandang je. ekeley suka hati kitorg lah nak beli ke tak! haha lepas tuh aku ngan mami pun chow lahh cepat2 pegi KFC. tengok baik tak aku pergi date dgn mak jee. HAHA okayy selamat melahirkan baby ye kak jueee !

No comments: