Sunday, October 17, 2010

JANGAN tengok lah wey !




pewiit pewiit~ tajuk sumpah gempak gila. mmg teruja lah kalau tgk poster cerita ni tapi tapi sumpah mcm HARAAMMMM nak mati oh. 1st time aku tgok cerita yg memang wasted aku punya duit lah wey. geram wey geram. aku tengok cerita ni jumaat lepas. akibat bosan yg melampau lampau tahap giga byte lahh wa cakap. abg aku pun ajak lahh pegi tgok wayang tp aku lahh kne belanja. siood ! haha kire aku lah kena mintak duit kat bapak aku. waa~ hoke hoke abaikan. time kitorg sampai kt alamanda tu cerita time tu byk yg tayang lambat. punya lah susah nak decide tengok cerita apa. last last buried kejadah ni jugak jadi pilihan. wey wey korang tak payah lah tgok. klua panggung nnt sure sure hati sume menggelegak je. aku punya lah nak hilang bosan tp rupanya lg bosan nak mampus lahh wey.

cerita ni psl ade one guy american kena tanam. konon dia ni jd tebusan org iraq lahh. org iraq yg tanam dia. gila punya cerita. pastu pelakon dia sorg je lah. mamat kena tanam ni. haaa memang jimat nak mati kos utk buat cerita ni. sepanjang cerita yg cume ditayangkan ialah mamat konon nya hero dlm tanah ni, lampu suluh, keranda, ular seekor, blackberry, pisau lipat, lighter. ha tu je semata mata sampai habis cerita ni. cerita dia dlm keranda tu je. last last mmpus jugakk. makin tensi aku tgok cerita ni. HAHA tp lepas tu. kami melepaskan geram dgn melantak BURGER KING! kpd yg nak pegi tgok wayang, semoga cerita ini tidak menjadi pilihan anda. jangan cakap aku tak bg WARNING! hehe, okayy bye!

2 comments:

max'*bubble said...

aku mmg panas cte mcm susa nk mmpus tuk survive pastu las2 mati gaaak
miahaha.
even xtgok lagi, ade sorg ny dye review ckp, pekejadahnye nk tnm org tp siap ade bb n toclyt sume bagai.
apedaaa
agak tidak logik.
eh tak
supergoliz tak logik
hoho
part iraq tanam yg xxdp ati tuu
wo0two0t.
okai
:D

gha great said...

haha yg penting jgn tgk cite gila ni hahaha