Tuesday, October 12, 2010

Double Triple Thanks

Mula mula rasa macam cuak gila gila nak tegur dia. yelah kot kot dia tengah angin ribut petir taufan semua tuh ada lagi kann. lama nyaa dia nak reply. oh ! takpelahh dia marah lagi tuh. nak buat macam mana kan. *SEDIH* lahh konon nya ni. tapi tapi lama lepas tu ada mesej masuk. OMG what the what? tak percaya sebenarnya. kelip mata dua tiga kali. eh betul betul dia reply mesej. gila hiperbola aku. padahal biasa ja. takpe lahh sedap sikit nak bercerita. HAHA, alhamdulillah respon dia baik, baik sangat. ingat dia hangin lagi. uuuuuuuuu~ sumpah takut woah dia marah. aku dah lahh tak reti nak cool down kan balik kalau org mcm tu. nasib baik dia paham. yeay yeay seronok gembira tak terkata. haha oh gedik gila aku ni pehal. HAHA so everything is back to normal. hope benda ni kekal lahh sampai bila bilaaaa. btw, THANKS a lot bunch you :)







p/s : watak si dia dalam cerita ini tiada kena mengena dgn yg hidup atau pun yg matiiiiiiii. HEHE



4 comments:

superwoman aja said...

wuu thnks2

gha great said...

haha diaaaaaaaaaaaaammm

fairuz said...

sape doh dia?

gha great said...

kawan lahh yus takkan kekasih pulakk