Wednesday, October 27, 2010

aku kata aku BENCI !


engkau engkau dan engkau yg bernama manusia. kau boleh blahh jauh2 tak? pehal kau sangap sgt ha? kau mmg tak reti bahasa ke? nak ckp kau tak paham bahasa melayu kau org melayu. nak aku speaking tamil ke cantonese or bahasa org banggali? kang dgn aku2 sekali tak paham pulak. hish kau tahu tak rimas. aku RIMAS nak mati dgn org2 yg spesis hareemmm mcm kau nih! weh weh skrg hidup tak boleh percaya sgt dgn org. kau ingat aku percaya lah dgn niat kau yg suci murni nak berkawan tu? bolehh pergi jahanam wey! even kau kawan kepada aku punya kwan ke hape. kepala hotak aku kesah apa pasal kau?

sesedap hati limpa kau je nak hack2 number telefon aku semua. kau ingat aku ni ape? senang2 nak layan jantan mcm kau. panas wey panas. aku lama sabar dh. tp kalau perangai kau sikit mcm nak makan kaki babun, sape boleh tahan wey! berjuta juta miscall kau aku heran apa? rasa nak tukar number tp nnt member2 lain nak contact banyak hal lah pulak kan. kalau berani dtg jumpa lah weh. ni dah nampak aku depan dua mata biji kau tak pulak berani tegur, sudah terang lg bersuluh kuning yg kau tu mmg stok2 pengecut. call/message je berani. tp depan mata taknak muncul.

kenapa lahh ada manusia yg pendek akal ni. aku malas nak ckp banyak tp nih mcm dah byk jugak kan. haaaaaa lama dah tahan doh! aku mmg takkan kawan dgn org yg aku tak pernah jumpa lahh wey! BAHAYA! lg2 laki yg kecoh tp kecut geletar mcm kau, amik number telefon org senyap2 then kau kacau. wehh, tu namanya kau cari pasal lah! sumpah aku benci kau gila gila. setakat ni kau lah yg paling TEGAR teramat. kalau org lain, sounds sekali dua kali, telinga dia boleh pakai jugak lahh nak stop. tp kau! kau dgn kepala botak kau mmg mcm siood! cerita sampai tahun depan pun tak habis kalau pasal kau nih!


p/s : EMO gila viva aku. ini bukan cerita hal market ke tak lahh wey! HAHA

2 comments:

fairuz.fairuz said...

alah.pijak2 je lelaki macam babun busuk tu.pengecut la weh.ramai laki skang takleh pakai.bercintalah selepas kahwin

gha great said...

hahaaaaaa ye ye. rimasssssss nak mmpus dgn spesis bongok mcm ni do!!!