Thursday, September 02, 2010

test 2

hye there. so for your information semua. now test 2 is in progressing. walamakk! macam s**t lah kan. sumpah haram kejadah apa pun aku tak tau aku jawab apa. haih dah lah kelas banyak ponteng minggu ni. gara gara study HARD sgt kan sampai pukul 3/4 pagi. so kelas pun tak pergi esoknya. haha padahal study nya ciput jaaa. merepek merapu lahhh banyak. hum hum. physic sumpahlah hancur. kimia mcm berdouble d0uble lagi hancur. bio tak payah cakap. haaa ni math esok harap lahh okay. fuhhh! aku skrg bole lagi kan rilek2 padahal math satu haram taktau apa. wakaka takpe takpe otak pun kena rehat jugak. takkan nak sumbat segala benda membuta tuli ja. heh ayat pun dah semacam. minggu ni serius penat lahh dari minggu minggu before this. mungkin tidur aku tunggang terbalik kot. eyes wide awake lah kalau malam2 tuh. pagi esok bangun sumpah mcm panda terus. haha lawak kampus betul! okay ni nak lari tajuk sikit lah sbb aku geram. haha humm why in this world kan ada org yg macam tak paham diri sendiri ni? humm kenapa nak berkorban sgt utk org lain yg kita sendiri tak tahu dia sehidup semati dgn kita ke tak. just chill la weh. dalam dunia ni ada banyak manusia lagi. bukan dia sorang ja. aku jarang laa tulis benda2 mcm ni tp lama2 penat jugak tgk org mcm ni. rimas skit pun ada. aku cakap ni randomly lah tak specific kat sape2 pun. haha cuma tibe2 bende tu terlintas kat fikiran pulak. mmg lah kita ni mesti ada perasaan sayang kat seseorang even sedikit ja lagi2 perempuan kan tp biarlah diri sendiri ja yg tahu apa perasaan kita tuh. kalau bole mmg taknak lansung org yg aku syg tu tahu apa yg aku rasa. perasaan masing2 simpan sendiri. no need to show off to whole world lah. jangan bangga sgt dgn apa yg kita ada sekarang. kelak kau merana, frust tertonggeng mcm hape. so remined yourself before terlambat. memanglah suka hati AKU nak wat apa kan tp nanti bila dah parah baru nak cari org lain. dulu kau tak hirau pun. hummm so renung renung kan dan dalami lah ye apa yg aku merapu ni. hehe okay lahh nak tidurr. nak gain energy blaja math ni. chaoss!

1 comment:

fairuz said...

aah2..klu suke tu diam2 jelah.kalu benci pn diam jgak.hahha