Sunday, September 12, 2010

it's RAYA time

salam alaik, haaa title post ni obviously dah tunjuk yg aku nak cerita apa kan. haih raya ke? raya pertama jelahh raya, raya kedua ketiga duduk rumah tengok tv. yelahh raya ni kan byk cerita best2 lah kot. haha ohhh this year tak balik kelantan sbb akak aku pregnant. perut dye dah bsr lahh. nak naik flight pn tak lepas. so kesian lah kan kalau nak tinggal dye raya sorang2 kat sini. tak sampai hati aku. sobsob, nih pun haaa ada kat rumah aku sbb husband dye lari balik terenggganu. haha takpelah atleast bole teman aku dlm bilik sorang2 tuh. weh weh nak cerita ni haaa. hari tu raya 1st aku dah dpt rm100. wuuu~ kiranya aku ni tak lah tua bangke lagi kan. ohh geram betul lahh dgn abg aku. bole pulak dye isi rm50 satu sampul then rm20 satu sampul. nak bg kt aku ngan adik aku lahh. yang aku nih taktau cerita dye buat mcm tu. time dye pggl nak bagi tu aku tak pergi terus, aku tolong abg aku yg lain msuk duit raya dlm sampul dye lah kan. adik aku dah cekau rm50 dulu. bole pulak nasib dye baik gile kan dpt rm50. tgk2 aku dpt rm20. apa kes? rupanya abg aku ni main siapa bertuah dye dpt byk pulak dah. hahaha lawak betul. btw thankss lahh utk duit raya semua tu. padahal aku byk kot hutang lain ngan diorang. ohh pergi rumah ayh long pun byk dpt duit gak. yelahh ank dia sume dah besar. kaya kaya lagi tuuuu. bg skali rm10 terus, hehe. masyyyuuukk gila lahh! humm raya raya jugak. ni haram aku tak sentuh buku lansung. esok nak pegi konvoi raya dgn phalanxer. haa yela yel. balik tu aku stdy ye. sabar buku buku ku. sikit hari lg aku jenguk dikau ya. haha ok lahh masih belum terlambat lg kan aku nak wish

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR & BATIN

No comments: