Thursday, June 24, 2010

a month

assalamualaikum reader! gaye cam ade org bace je blog aku ni. haha okayy actually sedar separa sedar, rupenye it's already a month aku hidup di puncak alam. wowie. mmg tak sedar lasung. haha tibe2 je semalam delap kate 'dah sebulan do'. haha aku dan aja sgt terpinga pinga. rupenye 23/6 dah. hem blog ni pun dah lame ditinggalkan oleh aku. sian sian. haha amacam hidup kat puncak alam? selalu mesti org tanye camtu kn. memang best! sgt2 best tp sepintar is the best. haha walaupun sepintar ala2 kuno sikit. rindu bile kena tgkp tgk bola ramai2 (gbs stand for gadis bola sepak) siyes rindu, lg2 skrg musim worldcup. hehe then rindu mkn maggi. haha eh eh pehal aku crite psl aku kt sepintar plak en. padahal nak crite psl puncak alam. hehe flashback jap. ok ade apa ngn puncak lama ni? the 1st one of course the uniqueness of stairs. stakat ni aku baru naik bus 2 kali je. tu pn sbb puase and ade org blanje. haha belajar? humm ok lah tp aku ni dah la suke tido. tabiat lame x bole nak diubah tp atleast dah kurang skit ah. haha geng kuliah ok lah. dorang sume sporting tp mesti ade gak yg nerd thp dewa en. lantak lah dorg asl kan x kacau hidup aku. haha. math lecturer dye mantap. haha tunjuk slide then suh ktorg salin jwpn n paham sendiri. ayt lali yg slalu dye ckp 'saye just bg idea je. balik bilik kamu phm kan'. haha sumpah lawak je. berdikari lah konon kn. yg bio lak otai melampau. haha tp bgus ah. best! chem? dr sim lai har. haha mmg cam dr betul lah. speaking fully abes. haha tulisan? phm2 ah tulisan doctor. kadang2 je la bole pick up dye. kalu dah terlepas sesaat. mmg x sempat dah nak kejar. so, aku tido jela. haha physic lahh yg okayy. haha miss arda comel. humm lab? bio cam sengal skit then yg lain2 xde mslh sgt ah. enviroment kt sini mmg best. ala2 cameron gitu. mai lahh datang! haha. nnt 2 weeks lg ade exam. hadoi dah ah blaja pn still tungang langgang lg. hope dpt wat the best ah. nak crite ape lg eh? xde dah kot. haha ni pn tgh free. kul4 nanti ade lab. nak tido ah. haha ngnatuk gile. orite. bye :)

1 comment:

fairuz said...

ah jiha!!kau mmg suke tido.pstu tak suke mandi!!