Tuesday, May 11, 2010

UiTM puncak alam

salam, hye sume~ haha crite punye dah basi tp aku bru nk crite. alaaa ok lah kn dr x crite lansung do. lately ni rase cm mls gile nk blogging. xtau nape lah kn. xde mood :( haha, jijik je muke ak wat tu. ok mcam post before ni yg aku crite aku xdpt offer JPa en, so aku mmg mgharap sgt kt upu. yes mmg asasi sains,UiTM 1st choice aku tp, actually aku bajet x dpt 1st choice lahh kn. tgk2 yg tuh yg dpt so aku REDHA. sbenarnye aku x kesa pon. konon nk further engineering, sbb NO BIOLOGY tp last2 terpakselah sbb asasi sains ni cm sains hayat pn. BIO mmg wajib blaja, haha herm so tak leh lari mne2. haha kena terima hakikat bhwe BIO bkn lah sumpahan utk aku. so, bile pikir2 balik, takkan ak dah wt foundation in science then tibe2 nak continue engineering. haha mmg tak patut, buang mase je aku blaja BIO tu~ tidakkk! hemm kire pas ni ak kena struggle lebih lah kalu nk continue DENTISTRY or PHARMACY. tuh je yg ade dlm kepale hotak ni. MEDIC tidak! haha xtau nape tp seriously aku tak leh trime lah medic. aku prefer DR GIGI GYHA. haha lg sdp kot, ape aku mrepek ni? hadoi. skrg ni dah ade yg g matrix. dorang sume sebuk orientasi.yg aku ni msh lg membuang mase kt rumah. ahha tp skrg ni busy sket lah nk selesai kn form2 sume. medical check up dah complete. so tgl bkk acc bank islam n isi form2 yg lom di isi tu. hebat ye UiTM ni. tak antar surat kt umah, sruh print sendiri. konon nk pelajar2 dye berdikari. haha tp bagus gk. aku ni dah la suke tulis salah2 kalu isi form. bole potostat byk kali. haha sengal kn? humm 23 may ni dah masuk. tinggal brpe lame je lg. barang sume belum beli. haha ntah lah. xde perasaan lah nk masuk sane. mood lom lg bole trime nk blaja balik. hotak aku ni mmg karat abes lah,xyahh ckp oke. hem eh eh nxweek lah ak msuk UiTM. haha baru sedar la wehh. kwn2 help me! haha dgr crite PA ni pedalaman gile. aku hope sgt crite yg ade rapid bus tuh betul kalu x seksa nk kluar dr sane~ haha yela kn xkn nk terperuk je dlm PA uh. nk gak tgk dunia luar. ceyhh xpuas puas lg. haha awl2 ni mummy seems like x bg aku bwk lappy je. so klu ade kwn2 yg bwk, leh lah ak semak skali skale. haha kalu ade cyber cafe pn ok lah. hope xde masalah sgt nnt kt sne nk cari geng ke, nasib baik geng lame dah rmai. atleast aku xde la terpinge pinge cm monyet masuk kampung. hah? monyet ke? ok ak dah lupe sume peribahase. haha lantak lahh ye~ kpd sesiape yg bace post ni, doa2 kan lah aku disane.jgn lah bg ak tersesat ke ape kejadah sume tu~ takut wooh! haha oke. that's all. byebye =D

mood: miss my frens kt matrix n laumon~

2 comments:

xXxNaSyeRxXx said...

Have fun! I can't believe kau dah nak masuk U dah ni :D Also, uni life is fun, that I can assure you. Jgn tension study, lg 2 minggu nak exam baru bukak buku hokeh. Kalau takde class, gi balik umah. Tu laa tips2 berjaya dari aku. XD

gha great said...

orite sis.thnx alot pray for me ok