Sunday, May 16, 2010

UBER CUP

haha.holla sume! ouhh barula aku tau td UBER cup tu sejarah dye, ade pemain badminton ENGLAND kot,kalu x silap la.dye mmg handal gile. piala UBER tu hak milik dye then dye hadiahkan kt sape2 pemain perempuan yg hebat.kire asl nye piala dye.kire cam dye wt kebajikan la.haha name pemain englang tu UBER,that's why la name game badminton uh UBER CUP.haha phm x korg2 ni?lantak ah kn! hehe haaa nih nk tnjuk balagak skit ni. ok mmg aku tabik SPRING gile kt KOREA sbb menang ngan CHINA td. LOSER!! haha geram ku. even korea bkn tnh tumpah darah aku pn. lantakk lah.janji china kalah! puas hati gile! yela thomas cup uh, LIN DAN kecoh gile bukak baju n siap wt popping lg. nk menganjing malaysia lahh tu. *GERAM* haha mmg la lin da n tu power tp POYO lebih lah. kalu dye rilek,COOLIO je.confirm aku support!haha esok final THOMAS CUP, dlm lubuk hati aku ni cam dah rase yg lin dan akn MENANG bile jumpe dgn TAUFIQ HIDAYAT tp kot2 miracle nak blaku.sape tahu kn?so kite tgk jela sok! wowiee~pape pn CONGRATS to all KOREAN ATHLETE.bajet cam dorang bace je ape aku tulis.haha ok2. aku nk mrepek tu je! bye =)

No comments: