Thursday, May 13, 2010

MOTHERS day

ok fine, aku tau skrg mmg dah lambat gile nk crite psl mothers day. haha, asek2 lmbt je crite ak nh nk reveal. alaa xpela, aku tgh rajin ni. sbb busan gile dah xtau nk wtpe. so baik aku memenuhkan post di blog aku yg dah lame x di up-to-date kn! ahad hari tu kn hari ibu~ herm aku rase aku yg last wish kot kt mummy. haha sengal betul do. abg2 aku lg awl wish. actually 2/3 hari tu keadaan agk tegang bersame mummy. sbb ape eh? aku pn dah lupe. alaa bkn gado pn tp kitorang cm xbyk sgt ckp. ntah la, xde bnde nk story pn. so masing2 senyap jela kn.dgn ak sibuk kua sane kua sini. ahha pergi check up xselesai selesai lg. humm~ tp b4 tu aku mmg dah msg abg e' beli sumthing utk mummy bile dye nk blk umh nnt. yela aku nk beli xbole, bukan ade wang saku pn. haha smlm nye hari sabtu tu kuar ngn kakjue nk pegi wt speck baru. ingt nk beli hadiah skali ngn dye tp dye kate kakjue nk beli VACUUM lah utk mummy. haha lwk gile. tp bgus jugak sbb vacuum kt rumah ni br je rosak. xkan nk sapu kot kalu satu rumah ni. penat lahh mummy kn!aku nh dah la x slalu tolong mummy pn. so,idea aku nk berkongsi hadiah tuk bg kt mummy for hari ibu xmenjadi.bile esoknye plak,aku mmg lupe lah hari ibu kn smpai lah abg e' blek bwk secret recipe~kelihatan gembire sungguh muke mummy time tu. aku pn turut gembire sbb dh lame kot x mkn cake. bile bile lg perisa yg aku suke abg aku beli. eh eh pdahal tuh utk mummy. haha lantak lahh.besar kot cake nye mcm nk wt party padahal brpe ketul je ade kt dlm rumah.time tu kitorang tgh sebuk2 lahh dpn tv.haha happy sgt bile time camtu. sume gelak,ketawa kah kah kah.mummy tersenyum~aku gembire sgt.tp yg xberapa nk best sbb xde baba. he's away for something urgent,2month.gile gile rindu dye thp ape pn dah xtau. kalu x selalu gak wt lawak bodo ngn baba.haha baba dh la mmg klaka gile! nnt aku nk g masuk uitm pn dye xde. so hope bile aku cuti dye dah blek rumah.waa~ *sgt rindu*hari ibu taun ni bermakne skali sbb before nh aku xpenah plak smbut kn sbb aku kt asrama.haa just call wish cmtu je.tp tahun ni aku wish live lah kt mummy.seriously,aku mmg xtau cmne nk tnjuk kasih syg kt org yg aku syg.xtau ape yg aku malu.i can't say
I LOVE YOU
but i can write it on a piece of papper or maybe text to her. aku xtau lahh kalau nnt aku dah berjauhan ngn mummy.yelaa~x sanggup woo.nasib baek lepas ni ak smbung kt UiTM PA je. atleast still dlm slangor.cube kalu dpt oversea ke.humm sronok bile dgr org dpt pegi sane sini tp aku?ahha tp sbnrnye aku xdela berniat nk pergi jauh2 pn sbb aku nk dkt ngn mummy. dye dah makin meningkat usie.who else yg nak jage dye kn?xkn nk harap adik aku yg form1 tu?diri sndri xreti nk jage.haha tp bgus gk dye ade sbb dye la yg menemani mummy slame ni.skrg ni mummy dah jd geng ngn adik aku layan bola lahh.yela kn br lepas EPL ni.haa semangat mummy tgk.badminton gak,tgh sibuk2 ngn thomas cup n uber cup ni.mummy siap kate lg "nmpk nye sampai mggu dpnlah mummy duk landing ats kusyen ni *haha kusyen bujang lahh knon*" yelaa kn baba xde! lawak je.pape pn.......

MUMMY, I LOVE YOU SO MUCH and
I WON'T HURT YOU ANYMORE!
HAPPY MOTHERS DAY
once again,even u can't hear or see it because u never know that i have a blog haha. i'll try my best to be a good daughter!chaiyok gha! u can do it.jgn jadi PEMALAS!hoke hoke. the end^^

No comments: