Friday, May 21, 2010

hang0ut turns =(

salam alaik!

hoke~ haha beberape ni dah x post pape en? pemalas gile~ well, dari hari isnin sampai lah hari ni,waktu ini,jam ini dan minit ini, aku masih lagi membuang mase2 emas aku. hadoi sorry to say. this is my habit!
BAD habit and i dont know how to cure it. haha setiap hari aku akn kluaa je lepak2 ngn kwn lame! haha aritu pegi tgkp gmbr sume, AKRAM si monyet ade. dye jadi driver aku kejap.haha ok la. tp belok dye tu x tahan beb~huhu skrg ni dah jarang klua ngn mmbe sepintar.yela sume jauh2 kn.ramai gak dah stat blaja sume~ so kluaa ngn mmbe area sini2 jela. sape lg klu bukan mira,aup,acap n irwan! haha mmg xde org lain.jom heboh lah dorg,klua lepak pegi mkn pn dorg n arini pegi alamanda pn muke dorg gk. mane tak nye.5 taun x jumpe. haaaaaaaa bile dah jumpe.hahaha x bole nak renggang, mmg besties betul ah! sok last day kot jumpe dorg.nak klua ngn asma sume~ haha bile lagi lah nk hang out n lepak2 cmni en? tp yg menyedih kan nye. kwn lame aku yg blm aku jumpe lg is AMALIA HUSNA. n yg lg sedihnye td try call dye sbb nk ajak dye hang out skali tp she's not answering the phone.selalu mcm tu.so xkesah la.then tibe2 dah kt alamanda tu mummy text, kate yg amalia kt ICU hospital kajang due to denggi fever. adoyy,sgt mengejutkan. smoge amalia cpt sembuh and bole masuk U nnt.hope keadaan dye x serius and terok. humm so ingt td otw nk blk nk singgah hospital tp hujan lebat plak kn. so terpakse lah cancel. waa xtau bile nk g jenguk. cm xsempat je. hermm btw credits to AMIRA FATIHAH ADIB! haha hari punye ronggeng ditanggung 100%. actually bkn hari ni je tp sepanjang kite hang out.herm mcm hari2 je klua ngn mira haha.ohh mira, i owe u so many things lahh! herm gile gile THANKS ;) nanti aku kaye aku plak blaje ko ok! ALLAH je dpt bls budi baik ko! ahad ni aku nk berambus dah.hope BIG plan ko nk hantar aku g PA nnt menjadi lah ngn mamat2 sewel tu~ huhu. dah la.ngantok siot. *END*

No comments: