Friday, May 14, 2010

girls day out with my sis

hello hello,haha beb semalam aku kuar ngan akak aku en sbb nak settle kn segala bagai borang UiTM tu. haihh UiTM lg. naek menyampah dah,ni blum masuk sane lg.dah masuk nnt xtau lah nk ckp cmne!hmmph kitorg kuar after solat zuhur.jgn melengah lengah kn waktu solat anda*ingatan kpd sume*gile bajet aku ni pahal?hehe ok kitorang blah dr rumah right after abes solat around pukul 1 lebih la.xtgk jam lahh plak time tu.baru naik kereta tibe2 my sis kate "hey jom pegi mkn AYAM PENYET" haha.lapar plak akak aku sorang ni.yela dah berbadan due kn.yg dlm perut tu nk mkn gk.sian sian,hehe.ok la aku pn setuju lahh tanpe tidak berfikir panjang.lew kalau ajak mkn sape yg x mahu?org yg xsedar diri cm aneroxia je yg tolak kalau someone nk treat!gile gile.haha so kitorang pn pegila kedai ayam penyet kt BANGI je pn.herm aku xpenah mkn pn menu ni.haha tp akak aku mmg favourite dye kot.tah apesal dye mengidam nk mkn ayam penyet.plek2 btul lah sis aku ni.haha sampai2 je kosong je kedai tu.waa best2!ramai2 nnt wt semak aku jeh.so sisa aku order lah kn.tp menu tu cm kering.aku kalau mkn xley xde kuah!xbole nk telan,xtau apesal.haha then aku plus la sup rawon.pekejadah nye itu??haha kita lihat sajelah ye. air kitorg order yg bese je tp name gempak gile.haha SNOW SHAKE MANGO.bole blahh.haha humm ok not bad gak menu tu tp aku seriously kenyang gile sbb before tu baru melantak roti canai.haha tp aku berjaya abeskan gak.eyh x elok membzair,amalan syaitoon*ingatan kpd sume*.haha gile pedas ayam penyet tu tp aku bg tip top kt sis aku sbb mmg sdp!aku dah la suke pedas2 kn.haha lps mkn sume tu,perut pn dah kedepan sume kitorg berambus lah ye.thanks ye sis!sedap~ haha aku mkn ape yg x sedap?

hehe lepas tu kitorg g bank islam nk bukak akaun utk UiTM lah kn.haha ahadoi byk btul bnde nk wt psl UiTM ni.ok xpe xpe.redha saje lahh.lame gak nk wt akaun tu.tp org xramai sgt pn.haha dah selesai sume g pejabat pos la kt perhentian kajang.haha cari punye cari xjumpe lnsung pejabat pos tu.tah ceruk mane aku pn xtau.pastu tibe2 nmpk sorg pmpuan ni.gile cun,cutting dye sume mantap!haha sis aku pn tanye la kn ktne pejabat pos.haihh alangkah terkezut nye aku tibe2 kuar suare GARAU.alahai MAK NYAH rupenye.haha tp mmg 1st time aku jumpe PONDAN YG MMG CUN GILE tp kalu dye bole ubah kotak suare dye tu,maybe it's better.haha "btw thanks ye KAK!" aku jwb! dye senyum punye lah lebar.syok kt aku ke hape?haha
mmg lawak gile.kitorang mmg x expect lansung tu pondan.haha wadewatt?LOL =.= hoke hoke pastu dah jumpe pejabat pos nk kena gi pejabat LHDN lak.haha CLOSE? what the F*** man?eh eh tibe2 ade guard dr dlm lambai2 suh masuk.ahaha huummmmmm lega lah skit.penat tau nk g lain kali.at last selesai gk sumenye.


ALHAMDULILLAH~selesai,xyah pikir psl UiTM lg.haha wat semak kepale hotak aku je.dah abes sume tu ktorang gi usha2 brg jap.ok aku beli byk gak shawl.nak try pakai nnt.hope aku pakai lah kn.mmbazir je beli tp xpakai.ahha nk tukar outfit lah konon.gile POYO! haha ala tp before ni pn aku pnh pakai tp ngan JUBAH la.haha pastu aritu klua fara suruh try.herm not bad la kn.tp mule mule tu agk merimaskan.haha lame lame nnt aku biase lah kot.haha haaa jgn nk kate tiru style YUNA plak.before YUNA pakai dah berjuta org pakai.haha eh panjang gile post aku ye.x sedar pong.haa ok ok aku STOP lah ni. =D


p/s: sorilah xde gambar yg nk diletak sbb aku ni bkn suke amik gmbr pn.haha

2 comments:

ni belog aku ahh said...

nk try shawl gak haha:):)

gha great said...

jom jom.hahaha