Wednesday, May 12, 2010

check LIST?

w0oh~ tajuk serious cam gempak gile tp sebenarnye aku nk mrepek lg ni. hadoi mmg yg ni aku x tipu, sume form2 psl UiTM aku x settle kn lg. laaa rilek lah beb byk lg mase. hotak lu! ngaa~ org lain sume aku tnye, dah nk complete tp aku? masih lg di awang awangan. mmg perangai suke wt keje last min x bole hilang. mummy dh start membebel sbb aku x wat pape pn lg. yg psl surat perjanjian tu dh la byk gile kena settle tp aku bg je trus kt sis aku. yg dye pn dah x phm dh. haha waa~ tp mmg slah aku pn. bole je wat bodo en. td bile explore sume blk,bace tu,bace ni baru lahh phm skit2 bkn keseluruhan nye. haha kire baru arini nak sedar lah nextweek aku dh pegi UiTM puncak alam yg sungguh dalam. mmg sesuai lah name nye. ok aku nk wt check list sbb ak ni x suke menulis. haha prefer type lahh. humm nk type ape pn aku xtaw sbnrnye. sengal sungguh NAJIHAH ISA nih. haiyaa. ok2 ape dye eh? *thinking* =.=

1. terima tawaran dah (klu dye x kate ak blum trime mmg nk kena sekeh)
2. print out sume form2 yg diperlukan 2/3 copies (ink printer pn dh nk abes)
3. isi form2 sume ( ade gk blm complete) yg dh med check up,borg pndftn.
4. bkk akaun bnk islam (blum lg)
5. shoppin? lg lahh hampeh. nextweek kot. kot?


haa sbnrnye ape je yg dah settle? haha cm sume nye x lg jeh. waduh~ gawat sih!check list xmnjd btul. humm aish xreti lah nk wt bnde2 ni sume. ak pakai main redah je sume bnde. almaklum lah suke wt keje last min. ish teruk betul lahh kau ni gyha! ha? masih tak sedar lg. hahah ak nh tgh mls lah. nnt2 lah aku rajen ak wt btul2. mereng syial~ ok ok nk stop. nnt makin mrepek je. x sudah sudah! bye.

No comments: