Saturday, May 29, 2010

5 days at PUNCAK ALAM

credits to aja~ the photographer

batik uniform :)

we are always together

scenery of maghrib at PA

tangga batu cave! wanna try it?

ronda ronda, bole jd kurus

berkumpul before jalan2 sekitar PA

sepintarians at uitm

aku x hafal pun haha


woo hye hye sume rindu ke?
yg pasti nye aku mls gile nk update blog.
so tgk jela gmbr2 nih ye~ haha


Friday, May 21, 2010

hang0ut turns =(

salam alaik!

hoke~ haha beberape ni dah x post pape en? pemalas gile~ well, dari hari isnin sampai lah hari ni,waktu ini,jam ini dan minit ini, aku masih lagi membuang mase2 emas aku. hadoi sorry to say. this is my habit!
BAD habit and i dont know how to cure it. haha setiap hari aku akn kluaa je lepak2 ngn kwn lame! haha aritu pegi tgkp gmbr sume, AKRAM si monyet ade. dye jadi driver aku kejap.haha ok la. tp belok dye tu x tahan beb~huhu skrg ni dah jarang klua ngn mmbe sepintar.yela sume jauh2 kn.ramai gak dah stat blaja sume~ so kluaa ngn mmbe area sini2 jela. sape lg klu bukan mira,aup,acap n irwan! haha mmg xde org lain.jom heboh lah dorg,klua lepak pegi mkn pn dorg n arini pegi alamanda pn muke dorg gk. mane tak nye.5 taun x jumpe. haaaaaaaa bile dah jumpe.hahaha x bole nak renggang, mmg besties betul ah! sok last day kot jumpe dorg.nak klua ngn asma sume~ haha bile lagi lah nk hang out n lepak2 cmni en? tp yg menyedih kan nye. kwn lame aku yg blm aku jumpe lg is AMALIA HUSNA. n yg lg sedihnye td try call dye sbb nk ajak dye hang out skali tp she's not answering the phone.selalu mcm tu.so xkesah la.then tibe2 dah kt alamanda tu mummy text, kate yg amalia kt ICU hospital kajang due to denggi fever. adoyy,sgt mengejutkan. smoge amalia cpt sembuh and bole masuk U nnt.hope keadaan dye x serius and terok. humm so ingt td otw nk blk nk singgah hospital tp hujan lebat plak kn. so terpakse lah cancel. waa xtau bile nk g jenguk. cm xsempat je. hermm btw credits to AMIRA FATIHAH ADIB! haha hari punye ronggeng ditanggung 100%. actually bkn hari ni je tp sepanjang kite hang out.herm mcm hari2 je klua ngn mira haha.ohh mira, i owe u so many things lahh! herm gile gile THANKS ;) nanti aku kaye aku plak blaje ko ok! ALLAH je dpt bls budi baik ko! ahad ni aku nk berambus dah.hope BIG plan ko nk hantar aku g PA nnt menjadi lah ngn mamat2 sewel tu~ huhu. dah la.ngantok siot. *END*

Sunday, May 16, 2010

UBER CUP

haha.holla sume! ouhh barula aku tau td UBER cup tu sejarah dye, ade pemain badminton ENGLAND kot,kalu x silap la.dye mmg handal gile. piala UBER tu hak milik dye then dye hadiahkan kt sape2 pemain perempuan yg hebat.kire asl nye piala dye.kire cam dye wt kebajikan la.haha name pemain englang tu UBER,that's why la name game badminton uh UBER CUP.haha phm x korg2 ni?lantak ah kn! hehe haaa nih nk tnjuk balagak skit ni. ok mmg aku tabik SPRING gile kt KOREA sbb menang ngan CHINA td. LOSER!! haha geram ku. even korea bkn tnh tumpah darah aku pn. lantakk lah.janji china kalah! puas hati gile! yela thomas cup uh, LIN DAN kecoh gile bukak baju n siap wt popping lg. nk menganjing malaysia lahh tu. *GERAM* haha mmg la lin da n tu power tp POYO lebih lah. kalu dye rilek,COOLIO je.confirm aku support!haha esok final THOMAS CUP, dlm lubuk hati aku ni cam dah rase yg lin dan akn MENANG bile jumpe dgn TAUFIQ HIDAYAT tp kot2 miracle nak blaku.sape tahu kn?so kite tgk jela sok! wowiee~pape pn CONGRATS to all KOREAN ATHLETE.bajet cam dorang bace je ape aku tulis.haha ok2. aku nk mrepek tu je! bye =)

Friday, May 14, 2010

girls day out with my sis

hello hello,haha beb semalam aku kuar ngan akak aku en sbb nak settle kn segala bagai borang UiTM tu. haihh UiTM lg. naek menyampah dah,ni blum masuk sane lg.dah masuk nnt xtau lah nk ckp cmne!hmmph kitorg kuar after solat zuhur.jgn melengah lengah kn waktu solat anda*ingatan kpd sume*gile bajet aku ni pahal?hehe ok kitorang blah dr rumah right after abes solat around pukul 1 lebih la.xtgk jam lahh plak time tu.baru naik kereta tibe2 my sis kate "hey jom pegi mkn AYAM PENYET" haha.lapar plak akak aku sorang ni.yela dah berbadan due kn.yg dlm perut tu nk mkn gk.sian sian,hehe.ok la aku pn setuju lahh tanpe tidak berfikir panjang.lew kalau ajak mkn sape yg x mahu?org yg xsedar diri cm aneroxia je yg tolak kalau someone nk treat!gile gile.haha so kitorang pn pegila kedai ayam penyet kt BANGI je pn.herm aku xpenah mkn pn menu ni.haha tp akak aku mmg favourite dye kot.tah apesal dye mengidam nk mkn ayam penyet.plek2 btul lah sis aku ni.haha sampai2 je kosong je kedai tu.waa best2!ramai2 nnt wt semak aku jeh.so sisa aku order lah kn.tp menu tu cm kering.aku kalau mkn xley xde kuah!xbole nk telan,xtau apesal.haha then aku plus la sup rawon.pekejadah nye itu??haha kita lihat sajelah ye. air kitorg order yg bese je tp name gempak gile.haha SNOW SHAKE MANGO.bole blahh.haha humm ok not bad gak menu tu tp aku seriously kenyang gile sbb before tu baru melantak roti canai.haha tp aku berjaya abeskan gak.eyh x elok membzair,amalan syaitoon*ingatan kpd sume*.haha gile pedas ayam penyet tu tp aku bg tip top kt sis aku sbb mmg sdp!aku dah la suke pedas2 kn.haha lps mkn sume tu,perut pn dah kedepan sume kitorg berambus lah ye.thanks ye sis!sedap~ haha aku mkn ape yg x sedap?

hehe lepas tu kitorg g bank islam nk bukak akaun utk UiTM lah kn.haha ahadoi byk btul bnde nk wt psl UiTM ni.ok xpe xpe.redha saje lahh.lame gak nk wt akaun tu.tp org xramai sgt pn.haha dah selesai sume g pejabat pos la kt perhentian kajang.haha cari punye cari xjumpe lnsung pejabat pos tu.tah ceruk mane aku pn xtau.pastu tibe2 nmpk sorg pmpuan ni.gile cun,cutting dye sume mantap!haha sis aku pn tanye la kn ktne pejabat pos.haihh alangkah terkezut nye aku tibe2 kuar suare GARAU.alahai MAK NYAH rupenye.haha tp mmg 1st time aku jumpe PONDAN YG MMG CUN GILE tp kalu dye bole ubah kotak suare dye tu,maybe it's better.haha "btw thanks ye KAK!" aku jwb! dye senyum punye lah lebar.syok kt aku ke hape?haha
mmg lawak gile.kitorang mmg x expect lansung tu pondan.haha wadewatt?LOL =.= hoke hoke pastu dah jumpe pejabat pos nk kena gi pejabat LHDN lak.haha CLOSE? what the F*** man?eh eh tibe2 ade guard dr dlm lambai2 suh masuk.ahaha huummmmmm lega lah skit.penat tau nk g lain kali.at last selesai gk sumenye.


ALHAMDULILLAH~selesai,xyah pikir psl UiTM lg.haha wat semak kepale hotak aku je.dah abes sume tu ktorang gi usha2 brg jap.ok aku beli byk gak shawl.nak try pakai nnt.hope aku pakai lah kn.mmbazir je beli tp xpakai.ahha nk tukar outfit lah konon.gile POYO! haha ala tp before ni pn aku pnh pakai tp ngan JUBAH la.haha pastu aritu klua fara suruh try.herm not bad la kn.tp mule mule tu agk merimaskan.haha lame lame nnt aku biase lah kot.haha haaa jgn nk kate tiru style YUNA plak.before YUNA pakai dah berjuta org pakai.haha eh panjang gile post aku ye.x sedar pong.haa ok ok aku STOP lah ni. =D


p/s: sorilah xde gambar yg nk diletak sbb aku ni bkn suke amik gmbr pn.haha

Thursday, May 13, 2010

MOTHERS day

ok fine, aku tau skrg mmg dah lambat gile nk crite psl mothers day. haha, asek2 lmbt je crite ak nh nk reveal. alaa xpela, aku tgh rajin ni. sbb busan gile dah xtau nk wtpe. so baik aku memenuhkan post di blog aku yg dah lame x di up-to-date kn! ahad hari tu kn hari ibu~ herm aku rase aku yg last wish kot kt mummy. haha sengal betul do. abg2 aku lg awl wish. actually 2/3 hari tu keadaan agk tegang bersame mummy. sbb ape eh? aku pn dah lupe. alaa bkn gado pn tp kitorang cm xbyk sgt ckp. ntah la, xde bnde nk story pn. so masing2 senyap jela kn.dgn ak sibuk kua sane kua sini. ahha pergi check up xselesai selesai lg. humm~ tp b4 tu aku mmg dah msg abg e' beli sumthing utk mummy bile dye nk blk umh nnt. yela aku nk beli xbole, bukan ade wang saku pn. haha smlm nye hari sabtu tu kuar ngn kakjue nk pegi wt speck baru. ingt nk beli hadiah skali ngn dye tp dye kate kakjue nk beli VACUUM lah utk mummy. haha lwk gile. tp bgus jugak sbb vacuum kt rumah ni br je rosak. xkan nk sapu kot kalu satu rumah ni. penat lahh mummy kn!aku nh dah la x slalu tolong mummy pn. so,idea aku nk berkongsi hadiah tuk bg kt mummy for hari ibu xmenjadi.bile esoknye plak,aku mmg lupe lah hari ibu kn smpai lah abg e' blek bwk secret recipe~kelihatan gembire sungguh muke mummy time tu. aku pn turut gembire sbb dh lame kot x mkn cake. bile bile lg perisa yg aku suke abg aku beli. eh eh pdahal tuh utk mummy. haha lantak lahh.besar kot cake nye mcm nk wt party padahal brpe ketul je ade kt dlm rumah.time tu kitorang tgh sebuk2 lahh dpn tv.haha happy sgt bile time camtu. sume gelak,ketawa kah kah kah.mummy tersenyum~aku gembire sgt.tp yg xberapa nk best sbb xde baba. he's away for something urgent,2month.gile gile rindu dye thp ape pn dah xtau. kalu x selalu gak wt lawak bodo ngn baba.haha baba dh la mmg klaka gile! nnt aku nk g masuk uitm pn dye xde. so hope bile aku cuti dye dah blek rumah.waa~ *sgt rindu*hari ibu taun ni bermakne skali sbb before nh aku xpenah plak smbut kn sbb aku kt asrama.haa just call wish cmtu je.tp tahun ni aku wish live lah kt mummy.seriously,aku mmg xtau cmne nk tnjuk kasih syg kt org yg aku syg.xtau ape yg aku malu.i can't say
I LOVE YOU
but i can write it on a piece of papper or maybe text to her. aku xtau lahh kalau nnt aku dah berjauhan ngn mummy.yelaa~x sanggup woo.nasib baek lepas ni ak smbung kt UiTM PA je. atleast still dlm slangor.cube kalu dpt oversea ke.humm sronok bile dgr org dpt pegi sane sini tp aku?ahha tp sbnrnye aku xdela berniat nk pergi jauh2 pn sbb aku nk dkt ngn mummy. dye dah makin meningkat usie.who else yg nak jage dye kn?xkn nk harap adik aku yg form1 tu?diri sndri xreti nk jage.haha tp bgus gk dye ade sbb dye la yg menemani mummy slame ni.skrg ni mummy dah jd geng ngn adik aku layan bola lahh.yela kn br lepas EPL ni.haa semangat mummy tgk.badminton gak,tgh sibuk2 ngn thomas cup n uber cup ni.mummy siap kate lg "nmpk nye sampai mggu dpnlah mummy duk landing ats kusyen ni *haha kusyen bujang lahh knon*" yelaa kn baba xde! lawak je.pape pn.......

MUMMY, I LOVE YOU SO MUCH and
I WON'T HURT YOU ANYMORE!
HAPPY MOTHERS DAY
once again,even u can't hear or see it because u never know that i have a blog haha. i'll try my best to be a good daughter!chaiyok gha! u can do it.jgn jadi PEMALAS!hoke hoke. the end^^

Wednesday, May 12, 2010

check LIST?

w0oh~ tajuk serious cam gempak gile tp sebenarnye aku nk mrepek lg ni. hadoi mmg yg ni aku x tipu, sume form2 psl UiTM aku x settle kn lg. laaa rilek lah beb byk lg mase. hotak lu! ngaa~ org lain sume aku tnye, dah nk complete tp aku? masih lg di awang awangan. mmg perangai suke wt keje last min x bole hilang. mummy dh start membebel sbb aku x wat pape pn lg. yg psl surat perjanjian tu dh la byk gile kena settle tp aku bg je trus kt sis aku. yg dye pn dah x phm dh. haha waa~ tp mmg slah aku pn. bole je wat bodo en. td bile explore sume blk,bace tu,bace ni baru lahh phm skit2 bkn keseluruhan nye. haha kire baru arini nak sedar lah nextweek aku dh pegi UiTM puncak alam yg sungguh dalam. mmg sesuai lah name nye. ok aku nk wt check list sbb ak ni x suke menulis. haha prefer type lahh. humm nk type ape pn aku xtaw sbnrnye. sengal sungguh NAJIHAH ISA nih. haiyaa. ok2 ape dye eh? *thinking* =.=

1. terima tawaran dah (klu dye x kate ak blum trime mmg nk kena sekeh)
2. print out sume form2 yg diperlukan 2/3 copies (ink printer pn dh nk abes)
3. isi form2 sume ( ade gk blm complete) yg dh med check up,borg pndftn.
4. bkk akaun bnk islam (blum lg)
5. shoppin? lg lahh hampeh. nextweek kot. kot?


haa sbnrnye ape je yg dah settle? haha cm sume nye x lg jeh. waduh~ gawat sih!check list xmnjd btul. humm aish xreti lah nk wt bnde2 ni sume. ak pakai main redah je sume bnde. almaklum lah suke wt keje last min. ish teruk betul lahh kau ni gyha! ha? masih tak sedar lg. hahah ak nh tgh mls lah. nnt2 lah aku rajen ak wt btul2. mereng syial~ ok ok nk stop. nnt makin mrepek je. x sudah sudah! bye.

Tuesday, May 11, 2010

UiTM puncak alam

salam, hye sume~ haha crite punye dah basi tp aku bru nk crite. alaaa ok lah kn dr x crite lansung do. lately ni rase cm mls gile nk blogging. xtau nape lah kn. xde mood :( haha, jijik je muke ak wat tu. ok mcam post before ni yg aku crite aku xdpt offer JPa en, so aku mmg mgharap sgt kt upu. yes mmg asasi sains,UiTM 1st choice aku tp, actually aku bajet x dpt 1st choice lahh kn. tgk2 yg tuh yg dpt so aku REDHA. sbenarnye aku x kesa pon. konon nk further engineering, sbb NO BIOLOGY tp last2 terpakselah sbb asasi sains ni cm sains hayat pn. BIO mmg wajib blaja, haha herm so tak leh lari mne2. haha kena terima hakikat bhwe BIO bkn lah sumpahan utk aku. so, bile pikir2 balik, takkan ak dah wt foundation in science then tibe2 nak continue engineering. haha mmg tak patut, buang mase je aku blaja BIO tu~ tidakkk! hemm kire pas ni ak kena struggle lebih lah kalu nk continue DENTISTRY or PHARMACY. tuh je yg ade dlm kepale hotak ni. MEDIC tidak! haha xtau nape tp seriously aku tak leh trime lah medic. aku prefer DR GIGI GYHA. haha lg sdp kot, ape aku mrepek ni? hadoi. skrg ni dah ade yg g matrix. dorang sume sebuk orientasi.yg aku ni msh lg membuang mase kt rumah. ahha tp skrg ni busy sket lah nk selesai kn form2 sume. medical check up dah complete. so tgl bkk acc bank islam n isi form2 yg lom di isi tu. hebat ye UiTM ni. tak antar surat kt umah, sruh print sendiri. konon nk pelajar2 dye berdikari. haha tp bagus gk. aku ni dah la suke tulis salah2 kalu isi form. bole potostat byk kali. haha sengal kn? humm 23 may ni dah masuk. tinggal brpe lame je lg. barang sume belum beli. haha ntah lah. xde perasaan lah nk masuk sane. mood lom lg bole trime nk blaja balik. hotak aku ni mmg karat abes lah,xyahh ckp oke. hem eh eh nxweek lah ak msuk UiTM. haha baru sedar la wehh. kwn2 help me! haha dgr crite PA ni pedalaman gile. aku hope sgt crite yg ade rapid bus tuh betul kalu x seksa nk kluar dr sane~ haha yela kn xkn nk terperuk je dlm PA uh. nk gak tgk dunia luar. ceyhh xpuas puas lg. haha awl2 ni mummy seems like x bg aku bwk lappy je. so klu ade kwn2 yg bwk, leh lah ak semak skali skale. haha kalu ade cyber cafe pn ok lah. hope xde masalah sgt nnt kt sne nk cari geng ke, nasib baik geng lame dah rmai. atleast aku xde la terpinge pinge cm monyet masuk kampung. hah? monyet ke? ok ak dah lupe sume peribahase. haha lantak lahh ye~ kpd sesiape yg bace post ni, doa2 kan lah aku disane.jgn lah bg ak tersesat ke ape kejadah sume tu~ takut wooh! haha oke. that's all. byebye =D

mood: miss my frens kt matrix n laumon~

Wednesday, May 05, 2010

ICEKATING at sunway pyramid

mamat kelantan. nsem kah?








macam org gile main ice skating







salam. huhu last saturday,my friend and i went to sunway pyramid. nak kena state kan ke sape kah yg pergi? ok fine. those were PAEN,PEYUS,NORA,FARA,YAYA,SYEQA, AJA,IZ, SYIEDA,ROZI,MAHER,AZREEN and ade lg sebenarnye tp dorang dtg mengejut lahh. haha it's okay, btw thanks alot for those who are coming on that day, i really appreciate it guys! at last the planning was settle. i went there with fara and the others. humm bertolak dari rumah fara lahh. i thought we're early than paen n the geng but when i called her, she was already at KL sentral. *so proud ye paen* haha, luckily we've bumped with maher and ajin so we've decided to go together.everything was clear but cume terlalu sesak sbb time tu cuti pekerja 1 MAY. naik limo aka train mmg padat lahh but ok gak sbb ade koc wanita. i like it~ haha tp mamat2 bangla ni maybe they are not really understand about female couch and this bla bla thingy. so diorang pakat main redah sesuka hati mangkuk je! mmg nak kena taichi betul. nasib baik aku sopan santun. hehe. then sampai2 kat KL sentral, limo to pelabuhan klang sampai. yang lawak nye paen n the geng actually ade kt atas. i thought dorang kt platform dah. so cpt2 calling dorg and hope dorang sempat masuk train yg same tp malangnye, we left them. hahahaha kesian gile tgk muke muke dorng kena tinggal pdahal dorg tggu kitorang. waa~ really sorry ok! we didn't meant it. haha okay then sampai subang nampak iz was standing and landing back on the wall. haha rumah dekat so kena smpi awl lahh. haha dlm stgh jam camtu sume dah sampai then we took a mini bus, comel gile to sunway~ lalala. dah mcm bus mini nak g outing rawang je. naseb bek outfit bkn baju batik!! sumpah lawak gile do. hehe sampai sunway terus serang ice kating. wuuu~ rm21 per person. not plus with glove. nasib bek ak dah ade glove. so jimat sket. waa~ best gile main sbb last main pn lastyear pegi ngn dorm merah 2. haha ramai org gak tp redah aje~ byr mhl woo~ main je puas2 kn. time iceskating tu phm2 jela tp yg bangge nye ak jatuh skali je. tu pn peyus yg buat. haha sori pey! bangge aku ngn kwn2 aku sume. bru 1st time main tp dah mcm org pro do. yeke? haha ok asked them.lol. hehe dlam sejam lebih gak ktorang kt sne, sume perut dah bunyi ape lg. haha serang kedai mkn lah.. we've choose simply penang! haha byk duet ak abes do. xpe asl kan restoran jalan2 cari makan. ahha sengal en! pas mkn n solat sume, bajet nk g boling tp full beb.smpi kul 9 mlm. haha klu ktorg nk overnight kt sna eleh gk men boling mlm kn. so kitorng g jela arked, main2 games! haha actually best sbnrnye tp cume a little bit bored sbb sume bnde yg kitorg nk wt tergendala wuu~ so sad. haha tp whatever was it. i had a really true fun there with all my friends. tak kan ku lupa sampai bile~ that was our last outing maybe. haha hope after this we can hang out like that again. lepas dah puas2 bergambar sume~ around kul 6 lebih cmtu, kitorang gerak blk umah! haha then stop jap kt kl sentral solat~ hehe solat tiang agame beb. tgh2 tggu tren tibe2 ade mamat hensem. xtaw la fara kate org klantan. wuu~ haha kitorang sempat snap gmba dye. haha so balik2 tu penat gile. sampai rumah dlm kul9++. then tgk AF haha. sengal kn! herm pape pn i will miss that time! thanks again to all my friends yg slame ni encourage aku sume~ our friendship will last forever! WANNABABES in memoir. ok fullstop. saye sudah letih haha. bye~





simply penang

Tuesday, May 04, 2010

JAMUAN KESYUKURAN & MAC

kamera womans

kantin sekola

peace x jadi lahh

sepatu ku! haha

aja yeidott~

fara pose dlm krete

i am the PERDANA driver

panas panas.kipas lahh~

terkejut. ohh

baru sampai.posing bwh matahari terik

tanggal 30 APRIL 2010 sbpi rawang telah mengadakan sebuah majlis yg gilang gemilang. eh ape ak merek ni. ok wateva!bajet cm penulis brite plak kn.
hehe pape pn best gile sbb dpt jumpe mmber2 sume tp yg xbest rmi gk yg xdtg. xpela. sume dah bz kn! ok tataplahh gmbr2 kami semua haha~ tah bile lahh lg kitorg nk bersame cmni. btw thanks kt sume yg bersusah payah nk wt majlis nh. cikgu2 n kawan2 sume~ u're the best!!! hopefully pasni kite akn sentiase keep in touch even jah mane pn kite berada~ ceyhh ayat nk sedap je kn! haha. lol. (",)

Monday, May 03, 2010

29/04/2010

salam. ok mmg dah lame kot tinggal blog ni. haha tak abes2 ayat same je kn? mesti korang sume bosan, haha. yela yela aku byk crite skrg! ok bermule tarikh ni,aku bertolak nak pergi rumah paen naek limo a.k.a tren lahh kn. humm kat kajang terjumpe ejat,anjang and abrar. so ktorang gerak skali lahh dlm satu gerabak en.smpai kt bank negare ak trun sbb nk tggu poty n badang. hehe, mmg ak time tu jepun gile. dlm kul 11++ ak dah sampai kt bank negare. poty rupenye kt rumah lg. hehe sejam kemudian baru poty sampai en.badang smpai awl sket b4 poty then ktorg turskan perjalan n sg buloh. so kat sane lina pick up ktorg skali ngan rozi n syida. mmg jauh betul perjalanan nak smpai umah paen nh. haha, zuhur camtu br sampai. lepak2 jap kt umah paen then bru gerak g skolah. haaa sbnrnye tunngu topek n nora dtg amek ktorg tp diorang lambat sgt. haha ak redah jela drive krete PERDANA bapak paen. haha mule2 mmg cuak gk en nk bwk krete org. pastu tibe2 aku yakin so bedal jela. alhamdulillah slamat sampai kat skola, ala tak jauhh pn.haha krete sume xde calar2. wakaka, so kirenye aku driver ttp krete perdana ah. ahha sampai je ktorg trus g kantin skola, ust kamilen sambut kitorang ngn sup tulang. haha tanpa membuang mase. ktorg sume bedal ah. dah la mmg lapar gile en! bajet g skola nak tolong rewang lahh konon tp smpi2 dah siap msk sume~ haha so dtg mkn je la. ngeh3, hermm so just lepak2 kt skola. jumpe juniors n cikgu2! hihi mlm tuh plak ktorg lepak kedai mkn TOK WAN kt btp. haha mmg keco gile kdai uh. ahha lepas beberapa minit uh, delap sampai dgn yg lain2. so ktorg order mkn n ape lg. ahha balun lahh kn! so dah mkn2 sume tuh tibe2 dpt call dr balau kate wallet aku tinggal kt skolah. haha sengal nk mmpus! nasib baik tak hilang, kalu tak merana hidup uh~ so patah lahh balek g skola kn amek wallet dr balau,btw thanx balau simpankan. hehe, sampai umh paen nak dkt kul 12am gak. haha pas mandi2 sume ktorg layan crite PAPADOM tp tgk x habis pn sbb sume pnt. haha dah ramai yg tido. sok nk bgun awl lak kn. haha dlm kul 3 camtu sume tido~ fullstop. haha tula yg kitorng wt 1st day berkampung di rumah paen. best best :)