Tuesday, February 09, 2010

wasSup?

hye hey salam sume! haha, sudah lame aku tak post something disini. humm, nk kate busy x gak tp malas sbenarnye. asek layan cerita jepun ngn korea jeh. btw nih nak cerite pasal satu lg kemalangan malang yg dihadapi oleh aku. ishkk mmg cuai btul lah aku ni. kena ubah la tabiat ni. kalu x sume bnde hilang. ok. cerita nye camni. rabu lastweek, aku kua gi TS ngn mahe n faizah. pastu ade lg lah laki2, cukoq, gek, faiz, hairel n macha. diskusi pnye lame then ktorg decide la nk tgk movie ape. TOOTH FAIRY. ok gak la cite uh tp byk sgt lwk bdo0h. haha, mungkin sbb aku gelak byk sgt, time abes tgk uh ak da simpan da spec aku dlm box esprit n aku mmg yakin da msukkn dlm beg tp yg sedihnye balek2 uh xde. padahal esoknye ade kls driving. sbb aku kuar tuh nk cari kasut nk pki time driving class. nih tibe2 spec pulak hilang. hum so, terpakse lah cancel driving class uh. sedih w0o, smpai skarang xblaja drive lagi. huhu, dah la org ramai, so turn aku lambat lg lah. haha, pastu aku bli clear lens jeh. spec xwt lg. malas lah. xjumpe yg berkenan lg. hope pakai lens ni xde pape berlaku la lg. da lah halus je bnde uh. hihi, pasni aku akn lebih berhati2. haha btw thanks gak kt kwn2 yg tlg tny kan psl spec aku yg tgl dlm cinema. sebenarnye ade tp bdk yg keje uh xtaw da ktne spec uh. sedih~ ngaa. anyway credits to farah, epul, f.ikmal n nafis! thanks yep! haha~

1 comment:

sñåzzý bízårrê ™ said...

haha... pe la.. lain kali jage elok2... nnt kang.. suami ko plak hilang kene kebas... just kidding..waa..